Ga door naar hoofdcontent
InformatieSteun ons als partner

Steun ons als partner

Partnerschap voor Impact.

Bij het Albert Schweitzer Fonds (ASF) streven we naar een wereld waarin alle kwetsbare mensen in Sub-Sahara Afrika gelijke kansen krijgen voor een hoopvolle toekomst. We nodigen enthousiaste partners uit om met ons mee te bouwen aan dit inspirerende doel. Of je nu een bedrijf, instelling, club, of particulier bent, jullie structurele steun is van onschatbare waarde.

Waarom partner worden van het Albert Schweitzer Fonds?

1. Gelijkheid in gezondheid en welzijn:

Door partner te worden, draag je direct bij aan gelijke kansen voor kwetsbare gemeenschappen in Sub-Sahara Afrika op het gebied van gezondheid en welzijn. 

2. Langdurige verbinding:

Als partner ga je een langdurige verbinding met ons aan. Dit is meer dan een eenmalige bijdrage; het is een commitment om samen de toekomst van kwetsbare gemeenschappen positief te beïnvloeden en te versterken.

3. Flexibele ondersteuning:

Partnerships kunnen verschillende vormen aannemen. Of het nu gaat om financiële bijdragen, donaties van producten of diensten, jouw steun is welkom en wordt afgestemd op de manier die het beste bij jouw organisatie past.

4. Zichtbare impact:

Als partner zie je direct de impact van jouw steun. Je maakt deel uit van concrete veranderingen in het leven van kwetsbare groepen in Sub-Sahara Afrika. We laten jou en je medewerkers of partners graag zien wat voor verschil jullie steun maakt in het leven van mensen.

Mocht je als partner op onze website zichtbaar willen zijn; ook dat is mogelijk.

Hoe kun je partner worden?

Wil je bijdragen aan een hoopvolle toekomst voor kwetsbare gemeenschappen in Sub-Sahara Afrika en samenwerken met het Albert Schweitzer Fonds? Neem contact met ons op! Of het nu gaat om een financiële bijdrage, productdonaties of andere vormen van ondersteuning, we bespreken graag de mogelijkheden en de positieve invloed die we samen kunnen creëren.