Ga door naar hoofdcontent
NieuwsDecember actie 100% geslaagd!
Drie projecten gezondheidspioniers helemaal gefinancierd!

December actie 100% geslaagd!

Woensdag 3 januari 2024

Dankzij talloze donaties is het gelukt! Een fantastische resultaat van 30.190 Euro! Dat betekent dat we alledrie de projecten volledig kunnen ondersteunen. Een geweldig resultaat. Iedereen die doneerde: heel hartelijk bedankt! Alle giften worden 100% ingezet voor (een van) de drie projecten!

Raymond komt zelf uit armoede en weet uit eerste hand wat het betekent om zonder schoon en veilig water op te groeien. Nu legt hij voor een arme plattelandsgemeenschap in Ghana een waterpomp aan op zonne-energie en plant hij samen met de gemeenschap  een nieuw bos, waarmee water beter wordt vastgehouden in de bodem. Zijn kerstwens is onze steun voor zijn groene en duurzame project, dat mens én natuur helpt.

Faida Amurani Phiri werkt samen met 3 scholen in Malawi. Een groot probleem is dat de meeste meisjes voortijdig stoppen met school. Oorzaak is gebrek aan faciliteiten bij menstruatie. Faida zorgt ervoor dat 2.600 meisjes wel hun school kunnen afmaken, dankzij duurzaam herbruikbaar maandverband, voorlichting, schone wc’s, wasgelegenheid en kleedkamers voor de meisjes op de 3 scholen. een project met enorme impact op hun leven en welzijn. 

Ali Salim Mwaziro behandelt in Kenia kinderen met een handicap. Er is een lange wachtlijst voor de behandeling van zijn team. Ali vraagt onze steun voor de bouw van zijn nieuwe behandelcentrum, waar hij nog veel meer gehandicapte kinderen snel kan helpen en perspectief geven op een menswaardig bestaan.